IMATE PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS »

NAZOVITE NAS:
00387 39 835 600

Tvrtka Mucić&Co. formirala je sektor  ”Energetika” koji obavlja djelatnosti vezane uz obnovljive izvore  energije a svim zainteresiranim klijentima pruža usluge  razvoja , projektiranja, izgradnje,  upravljanja i održavanja fotonaponskih sustava.

U ovoj oblasti svim zainteresiranim klijentima tvrtka može ponuditi sljedeće usluge: projektiranje solarne fotonaponske elektrane,  izradu kompletne tehničke dokumentacije (idejni, glavni i izvedbeni projekt), ishođenje svih suglasnosti i odobrenja (HEP, HROTE, HERA), projektiranje i izradu noseće konstrukcije u tvrtkinim proizvodnim pogonima, nabavu i montažu opreme i materijala, izvođenje svih elektro, strojarskih i građevinskih radova, nadzor i upravljanje elektranom, kao i održavanje i servisiranje sustava.

Mucić&Co. izgradio solarnu elektranu u Hrvatskoj

Građevinska tvrtka Mucić&Co. d.o.o. Dugopolje koja je ujedno i investitor projekta, izgradila je i pustila u rad solarnu elektranu ”Solero 2B” na lokaciji Gornji Muć, radna zona Prisike. Upravo je navedena elektrana izgrađena na krovištima vlastitih industrijskih pogona, prvi značajan rezultat  sektora Energetika.

© 2022 Mucić